Hotel Julien - Antwerpen

In het midden van het historische centrum van Antwerpen tref je Hotel Julien. Een plaatje van een Boutique hotel. Hetis gebouwd rondom een groen terras en ligt midden in het centrum van Antwerpen, op 5 minuten wandelen van het plein de Groenplaats. Vanaf het dakterras hebt u een uniek uitzicht over de stad. De kamers van Hotel Julien bevinden zich in 2 historische gebouwen en hebben een moderne stijl. Ze zijn voorzien van een bad of een regendouche en gratis WiFi. De lounge biedt de nodige ontspanning en er liggen boeken en tijdschriften klaar. Aan de bar kunt u vervolgens genieten van een drankje.

Service en faciliteiten

Hotel Julien serveert gedurende de dag en 's avonds lichte maaltijden en hapjes. Daarnaast biedt het menu zelfgemaakte gerechten bereid met de meest verse ingrediënten. Het ontbijt wordt geserveerd in de ruime en luchtige eetzaal. Geniet van een heerlijke cocktail voor het diner in de bar, lounge bij de open haard. De lounge biedt de nodige ontspanning en er liggen boeken en tijdschriften klaar. Aan de bar kunt u vervolgens genieten van een drankje. Maar geniet ook van een goed glas wijn op het dakterras met een spectaculair uitzicht op de kathedraal.

Het wellnesscentrum bevindt zich in de 16e-eeuwse kelders en biedt een stoombad, een sauna en ook een regendouche. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijke gezichts- en lichaamsbehandeling welke worden aangeboden door een hooggekwalificeerde massagetherapeut.

Hotel Julien ligt op 3 minuten lopen van winkelstraat De Meir evenals de kathedraal van Antwerpen.